úspěšnost léčby artrózy vlastní krví

Vše o léčbě růstovými faktory z krevních destiček

Re: úspěšnost léčby artrózy vlastní krví

Příspěvekod Hana v čtv kvě 27, 2010 10:00 am

Dobrý den, připravuji se podstoupit léčbu kolenního kloubu plazmou. Navštívila jsem dva lékaře, kteří provádějí tuto léčbu. První měl neprofesionální přístup k pacientovi /zaměstnanec kliniky/. Musela jsem se ho sama ptát, zda bych neměla nejdříve podstoupit artroskopii a on řekl, že by to bylo vhodné, ale tato informace měla přijít z jeho strany. Druhý lékař mi, po shlédnutí rentgenu, okamžitě doporučil artroskopii a přesně popsal snímek, co by se z kloubu mělo odstanit. Před 30ti lety jsem podstoupila operaci menisku a dnes mám artrozu 2. stupně a je potřeba upravit i druhý meniskus a i jinak kloub vyčistit. Také mi pan doktor řekl, že bez artroskopie by léčba plazmou neměla výrazný výsledek.
Artroskopii podstoupín na podzim a byla bych ráda, když bych si mohla přečíst víc zkušeností pacientů s léčbou plazmou.
Včera jsem byla na ortopedii, kam chodím, a sestřička mi řekla, že pacienti nemají s léčbou plazmou nějak dobré výsledky.
Tak pište, abych se mohla těšit na zlepšení stavu a mohla věřit, že se alesponˇ trochu zregeneruje chrupavka mého kolena!!!

Ještě vám napišu jednu mojí zkušenost. Když mě před pár lety koleno / po lyžování/ začalo hodně bolet a otékat, tak jsem musela brát prášky na artrozu Cocstral. Pak mi někdo poradil, že zabírá magnetoterapie, tak jsem si koupila pístroj BIOMAG a od té doby nepotřebuji prášky, protože bolest je mírná a nemám otok. Přečetla jsem si taky hodně informací o proudění plazmy, jak je důležitá při výživě a regeneraci kloubů. Magnet používám i na odstranění škodlivn usazených v nohách - celulitida. Ta by mě tolik netrápila /už jsem "v letech"/, ale tedˇ s ní bojuju, abych pomohla regeneraci kloubu.
Hana

Příspěvekod Artigas v pát kvě 28, 2010 11:17 am

Děkuji Vám všem za odpověď a přeji příjemný den.
Artigas

Příspěvekod Artigas v úte čer 08, 2010 4:35 pm

Děkuji Vám všem za odpověď a přeji příjemný den.

Naposledy oživil Anonymous v úte čer 08, 2010 4:35 pm
Artigas

Předchozí

Zpět na Léčba krevními destičkami, léčba artrózy vlastní krví